Barcelona - Reykjavík

Avui dia 1 d'Agost de 2009 iniciem el nostre viatge a Islàndia.

L'avió surt de Barcelona a les 23:25h, així que ens passem tot el dissabte esperant que sigui l'hora de marxar... tots els vols surten de Barcelona a aquestes hores i no vam tenir opció d'escollir. Volem amb la companyia Icelandair.

El viatge en avió dura aproximadament 4 hores. Hem arribat a Islàndia, a l'aeroport de Keflavík, a les 2h de la matinada (les 4h hora espanyola), ja que hi ha 2 hores de diferència (2h menys). L'aeroport és tant petit, que de seguida trobem les taquilles per a comprar 2 bitllets pel Flybus, l'autobús que ens porta directament a Reykjavík (el viatge en bus dura uns 40 minuts). Està molt bé perquè hi ha 1 flybus associat a cada vol, i surt uns 30 minuts després de l'arribada. Així que tens transport assegurat, sigui l'hora que sigui.

A l'arribar a l'estació central de Reykjavík, la BSÍ Coach Terminal, hem agafat un mini-bus que ens ha deixat a la porta del nostre hotel, el Guesthouse Sunna. Aquest servei de mini-bus (que es diu Flybus+) només està disponible per alguns hotels del centre de Reykjavik. Es pot consultar els hotels que es troben dins la ruta del mini-bus a la pàgina web del Flybus.

Hem arribat al Guesthouse Sunna a les 4h de la matinada. L'hotel està força bé, amb cuina i lavabo compartit. Agraïm la situació tant cèntrica de l'hotel, just davant de l'església Hallgrímskirkja, tot i que ara té la façana totalment tapada per obres...

L'habitació té una finestra molt gran i no hi ha persianes, així que ens posem a dormir amb la claror de l'alba!

Post your comment

Comments

 • Vull donar-vos les gracies per l’inestimable ajuda que la vostre web ens a donat, em tornat d'un viatge de10 dies a Islàndia, molt apretadet però quasi o em vist tot! em donat la volta a l'Illa, apart de Askja que no em vist per raons de temps, el sol ens a acompanyat en tot moment , un privilegi en aquet indret, per cert les ovelles van de 3 amb 3 perquè son unitats familiars, mare i dos fills, el mascle com sempre brilla per la seva absència, jejeje.
  Repeteixo molt agraïda per els vostres comentaris sobre el viatge.

  Posted by Mª Josep, 15/08/2011 10:41am (11 years ago)

 • Hola Jordi,

  Perdona per no haver contestat abans, no entenc què va passar que no rebia els avisos dels comentaris i no l'he vist fins avui. Em sap molt greu no haver pogut donar-vos consells abans de marxar...

  Espero que el viatge hagi anat molt i molt bé! Què vau fer al final? Cotxe, 4x4 o autocaravana?

  Salutacions cordials,

  Aina.

  Posted by Aina, 01/07/2010 10:36am (12 years ago)

 • Hola! Som 2 parelles que anem a Islàndia aquest Juny. Volíem demanar-vos consell respecte la manera de moure'ns estem entre llogar un cotxe, un 4x4 o una autocaravana i el recorregut a fer (arribem el dia 4 de Juny a la matinada i tornem el 15 al matí...és a dir sols 10 dies...malauradament:)
  Què ens recomaneu?
  Gràcies, Jordi

  Posted by Jordi Bartrolí, 03/05/2010 8:12pm (12 years ago)

 • Hola! En Jordi (cunyat vostre) m'ha fet arribar l'enllaç a la vostra pàgina sobre Islàndia. Des de fa un any escric de mica en mica un blog de viatges. Justament estic completant la descripció del viatge a Islàndia de fa vint anys (http://minobaviatger.wordpress.com/viatge-a-islandia/). Com que teniu una pàgina amb molta informació us he referenciat al blog, suposo que no hi teniu cap inconvenient. Per cert, vàreu trobar-hi gaires catalans? Tenim uns amics amb una nena petita que també hi van anar aquests agost.
  Una illa fascinant!

  Posted by Miquel Noguera, 26/12/2009 12:36pm (12 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments