El Jardí botànic del Parc Laugardalur, i algunes recomanacions de Reykjavik

Avui ens despedim dels paisatges d'Islàndia per tornar a la capital: l'encantadora ciutat de Reykjavik. De baixada, hem parat a Akranes amb la intenció de fer un cafè i donar una volta pel passeig marítim... però no hi havia ningú pel carrer, ni tant sols un bar obert! Així que hem agafat de nou el cotxe, directes a Reykjavik, passant pel túnel sota el mar.

Laugardalur Un cop a Reykjavik, hem anat al parc Laugardalur i al jardí botànic, que està dins del mateix parc. Val molt la pena dedicar una estona a donar una volta per aquest parc tant tranquil, ple d'ànecs i oques. Hem fet un capuccino a una cafeteria de dins del parc, situada dins d'un hivernacle.

Laugardalur

 

 

 

 

Hem agafat el cotxe des del parc Laugardalur amb la intenció de parar a la vora del riu Eliðaár, que passa pel mig de la ciutat i està ple de salmons. Però ens ha estat impossible arribar-hi: tot i que no ens ho semblava, la majoria de carrers són amples, sense semàfors ni intereseccions... és un embolic de carrers, amb cotxes per a tot arreu... tot un caos per aquell que no s'ho coneix! Així que, després de donar unes quantes voltes, hem anat al centre comercial Kringlan (l'aparcament és gratuït).

SushismidjanCap al vespre, després de deixar definitivament el cotxe a l'hotel (els de l'agència el venen a recollir aquí), hem sortit a donar una volta per Reykjavik i hem anat a sopar a un restaurant de sushi situat al port. Quin sushi... boníssim! El millor que hem provat mai: sushi de salmó, de balena, de bacallà, de tonyina, de truita, etc. 

El restaurant es diu Sushismidjan (www.sushismidjan.is), i preparen també menjar per a emportar.

Kafe Barinn

 

 

Després de sopar hem anat al Kafe Barinn, un dels molts pubs que hi ha pel centre de Rekjavik. El que té d'especial aquest pub és que el seu propietari és el cantant de Blur, Damon Albarn, i en teoria és un dels llocs més concorreguts pels famosos quan venen a la ciutat. 

Al cap d’una bona estona hem anat a un altre bar, que estava ple de gent. És increïble verue com, tot i el fred i el vent que fa, els carrers i els bars s'omplen de gent per la nit... Hem pogut comprovar el que havíem llegit a tot arreu: a Reykjavik hi ha molta marxa!

Post your comment

Comments

  • I really appreciate your post. Thanks for sharing such useful information.

    Posted by homework help, 22/08/2017 7:34am (5 years ago)

  • Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting? I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work

    Posted by custom essay writing service, 22/05/2017 6:44am (5 years ago)

  • Molt bon viatge...i molt ben contat... Gràcies. Esperem poder fer uno paregut

    Posted by Lluís Beltran, 09/03/2010 12:33am (12 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments