Landmannalaugar

Entre tots els paisatges d'Islàndia, Landmannalaugar és un dels més espectaculars paisatges de tota l'illa: muntanyes de colors en mig de rius i manantials volcànics.

Landmannalaugar

Landmannalaugar

Aquesta àrea és una de les regions més idònies per a la pràctica del senderisme, a través de la gran quantitat de rutes que atravessen la reserva natural. Des de petites caminates per la vora del refugi (que es troba a la zona d'aparcament) fins a excursions d'un dia sencer o trekkings de fins a 4 dies de durada.

Pel que he llegit, la ruta més xula de trekking és la que va cap al sud de l'illa, en direcció a Þórsmörk.

Landmannalaugar

Per cert! A la zona de l’aparcament (on hi ha la zona d’acampada) hi ha 2 rius: un calent i un fred. Allà és possible alternar el bany entre aigües calentes i fredes, o posar-te just on s’ajunten tots dos rius... i disfrutar!

Landmannalaugar

El camí cap a Landmannalaugar comença a ser pasat a partir de la carretera 26... i sobretot a la carretera F208 que, anant amb un turisme s’ha d’anar poc a poc i es triga ben bé 1 hora en arribar a l’aparcament de Landmannalaugar (amb un 4x4 es triga la meitat). La carretera és de sorra i pedres, només aconsellable per a 4x4!