Reynisdrangar

Reynisdrangar és un altre dels punts principals d'interès de la zona de Vík (al sud d'Islàndia), juntament amb els penya-segats i el far Dyrhólaey.

És un conjunt de 3 grans roques enmig del mar, a poca distància de la costa. El més alt fa 66m, i cada un té el seu propi nom: Skessudrangar, Landdrangar i Langhamrar. Tenint en compte la creència local, no són formacions rocoses originades per la erosió de les onades, sinó cossos petrificats de tres grans trolls (personatges de la mitologia escandinava) que es van transformar en pedra al ser il·luminats per la llum del sol.

Reynisdrangar

Per arribar a Reynisdrangar per carretera esfaltada, des de Vík en direcció Reykjavik, s'ha d'agafar el primer desviament a l’esquerra (està indicat). També hi ha la possibilitat d’accedir-hi des de la mateixa ciutat de Vík per una carretera de predres, només per a vehicles 4x4, just al costat de la cafeteria Halldorskaffi.

Al arribar al final de tot de la carretera, ens trobem amb una platja de pedres negres, des d’on es veu de més a prop la silueta dels tres trolls. Des d’aquí, per això, un dels tres trolls queda amagat per un altre…però la vista és igualment preciosa.

Aquesta platja també té una cova (Hálsanefshellir) i formacions basàltiques en forma de columnes, on t’hi pots enfilar.

Reynisdrangar