Barcelona - Reykjavík

Avui dia 1 d'Agost de 2009 iniciem el nostre viatge a Islàndia.

L'avió surt de Barcelona a les 23:25h, així que ens passem tot el dissabte esperant que sigui l'hora de marxar... tots els vols surten de Barcelona a aquestes hores i no vam tenir opció d'escollir. Volem amb la companyia Icelandair.

El viatge en avió dura aproximadament 4 hores. Hem arribat a Islàndia, a l'aeroport de Keflavík, a les 2h de la matinada (les 4h hora espanyola), ja que hi ha 2 hores de diferència (2h menys). L'aeroport és tant petit, que de seguida trobem les taquilles per a comprar 2 bitllets pel Flybus, l'autobús que ens porta directament a Reykjavík (el viatge en bus dura uns 40 minuts). Està molt bé perquè hi ha 1 flybus associat a cada vol, i surt uns 30 minuts després de l'arribada. Així que tens transport assegurat, sigui l'hora que sigui.

A l'arribar a l'estació central de Reykjavík, la BSÍ Coach Terminal, hem agafat un mini-bus que ens ha deixat a la porta del nostre hotel, el Guesthouse Sunna. Aquest servei de mini-bus (que es diu Flybus+) només està disponible per alguns hotels del centre de Reykjavik. Es pot consultar els hotels que es troben dins la ruta del mini-bus a la pàgina web del Flybus.

Hem arribat al Guesthouse Sunna a les 4h de la matinada. L'hotel està força bé, amb cuina i lavabo compartit. Agraïm la situació tant cèntrica de l'hotel, just davant de l'església Hallgrímskirkja, tot i que ara té la façana totalment tapada per obres...

L'habitació té una finestra molt gran i no hi ha persianes, així que ens posem a dormir amb la claror de l'alba!

Post your comment

Comments

 • Many thanks for sharing this very diverse opinion post where each expert has no doubt shared his best knowledge on the topic. Have more success in your journey.

  Posted by Professional Java Project Assignment Homework Help Online, 10/01/2018 1:01pm (5 years ago)

 • Flights to Iceland from eire by and large go for the time of the assembled kingdom; it generally isn't any more extended direct. Also, just being in Iceland for an evening and a night may well be a horrendous disgrace. i'm never again even specific you ought to do Geysir-Gullfoss (the so-alluded to as "Brilliant Circle") in that time allotment, looking on what you prompt by means of it.

  Posted by Online Essay Help, 03/01/2018 6:31am (5 years ago)

 • https://www.surveillancekart.com

  Posted by pestveda, 27/12/2017 7:26am (5 years ago)

 • we might want to thank you for your outing outline. We went extremely well to do our own. We have been there for two weeks and, similar to you, the climate has not gone with us much, but rather it has been a fabulous and extraordinary adventure.

  Much thanks to you again for the work!

  Posted by Pay to Write my Essay for me, 02/12/2017 6:50am (5 years ago)

 • Bon dia,
  volem donar-vos les gràcies pel vostre resum del viatge. Ens ha anat molt bé per a fer el nostre. Hi hem estat dues setmanes i coma vosaltres el temps no ens ha acompanyat pas gaire, però ha estat un viatge fantàstic i inoblidable.

  Moltes gràcies de nou per la feinada!!
  Una abraçada
  Isabel

  Posted by Isabel, 01/07/2014 10:16pm (8 years ago)

 • Hola parella, avui mateix volem cap a Islàndia. Vull agrair l'ajuda que el vostre bloc ens ha suposat i que estic segur ens serà molt útil. Heu fet una feina impressionant! Estarem 10 nits. Estaria be trobar-se amb més catalans. Gràcies per tot!

  Jordi i Mònica

  Posted by Jordi, 07/08/2012 9:46am (10 years ago)

 • Hola Pere!

  Torno a demanar disculpes perquè acabo de llegir els teus comentaris... 6 mesos després! Com que viatgeu el setembre, potser encara hi estic a temps.

  Vam fer uns 4000km en total, però perquè teníem força temps i molts dels dies fèiem ruta en cotxe. Diria que la carretera nº1 (ring road) fa 1000km aprox.

  El cost diari d'allotjaments era d'uns 100 € de mitjana, dormint en cases particulars amb bany compartit.

  Vam volar amb Icelandair i el trajecte era directe Barcelona-Reykjavík, diria que ens va costar uns 450 € per persona.

  La veritat és que 9 dies és una mica justet per veure-ho tot, però la volta a l'illa sí que es pot fer. Us podeu saltar la zona de l'est, així com la península de Vatness o l'excursió a Askja i a Landmannalaugar, ja que requereixen com a mínim un dia sencer. Imprescindible: Reykjavík, Gullfoss, Geysir, Blue Lagoon, Vík i voltants, Jökulsarlon, Skaftafell, Myvatn i voltants, les cascades Detifoss i Godafoss i la península Snaefellsnes.

  Si vols pots enviar-me un email a info@viatgeaislandia.com i et passo més detalls.

  Que disfruteu!!!

  Posted by Aina, 05/07/2012 9:22am (10 years ago)

 • Perdó m'he descuida't de demanar-vos amb quina companyia vareu volar, Via londres o Amsterdam i el cost del vol del 2009.
  Gràcies.

  Posted by Pere&Família, 09/01/2012 9:29am (11 years ago)

 • Bon dia,
  nosaltres om una família que potser viatjarem a Islàndia el proper mes de Setembre.
  Estem recollint informació i com que vosaltres us oferiu ens hem permès escriure-us.
  Una de les coses que voldríem saber és els Km. que vareu fer amb el cotxe.
  Una altre és el cost diari individual (sobretot dels allotjaments)
  I per últim si creieu que amb 9 dies es pot ser tota l'Illa o ens hem de limitar (és el temps màxim que tenim).
  Moltes gràcies per endavant, Bon any 2012 i Bon Viatge 2012

  Posted by Pere&Família, 08/01/2012 10:07am (11 years ago)

 • Icelandair has the most nonstop flights between Barcelona, ES and Reykjavik, IS.
  6 airlines operate between Barcelona, ES and Reykjavik, IS
  Austrian has 2 one stop flights between Barcelona, ES and Reykjavik, IS.
  Copenhagen, DK is the most popular connection for one stop flights between Barcelona, ES and Reykjavik, IS.

  Posted by Phillip Moris, 27/12/2011 10:26am (11 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments