El Jardí botànic del Parc Laugardalur, i algunes recomanacions de Reykjavik

Avui ens despedim dels paisatges d'Islàndia per tornar a la capital: l'encantadora ciutat de Reykjavik. De baixada, hem parat a Akranes amb la intenció de fer un cafè i donar una volta pel passeig marítim... però no hi havia ningú pel carrer, ni tant sols un bar obert! Així que hem agafat de nou el cotxe, directes a Reykjavik, passant pel túnel sota el mar.

Laugardalur Un cop a Reykjavik, hem anat al parc Laugardalur i al jardí botànic, que està dins del mateix parc. Val molt la pena dedicar una estona a donar una volta per aquest parc tant tranquil, ple d'ànecs i oques. Hem fet un capuccino a una cafeteria de dins del parc, situada dins d'un hivernacle.

Laugardalur

 

 

 

 

Hem agafat el cotxe des del parc Laugardalur amb la intenció de parar a la vora del riu Eliðaár, que passa pel mig de la ciutat i està ple de salmons. Però ens ha estat impossible arribar-hi: tot i que no ens ho semblava, la majoria de carrers són amples, sense semàfors ni intereseccions... és un embolic de carrers, amb cotxes per a tot arreu... tot un caos per aquell que no s'ho coneix! Així que, després de donar unes quantes voltes, hem anat al centre comercial Kringlan (l'aparcament és gratuït).

SushismidjanCap al vespre, després de deixar definitivament el cotxe a l'hotel (els de l'agència el venen a recollir aquí), hem sortit a donar una volta per Reykjavik i hem anat a sopar a un restaurant de sushi situat al port. Quin sushi... boníssim! El millor que hem provat mai: sushi de salmó, de balena, de bacallà, de tonyina, de truita, etc. 

El restaurant es diu Sushismidjan (www.sushismidjan.is), i preparen també menjar per a emportar.

Kafe Barinn

 

 

Després de sopar hem anat al Kafe Barinn, un dels molts pubs que hi ha pel centre de Rekjavik. El que té d'especial aquest pub és que el seu propietari és el cantant de Blur, Damon Albarn, i en teoria és un dels llocs més concorreguts pels famosos quan venen a la ciutat. 

Al cap d’una bona estona hem anat a un altre bar, que estava ple de gent. És increïble verue com, tot i el fred i el vent que fa, els carrers i els bars s'omplen de gent per la nit... Hem pogut comprovar el que havíem llegit a tot arreu: a Reykjavik hi ha molta marxa!

Post your comment

Comments

 • therap login

  Posted by therap login, 31/03/2018 8:02pm (5 years ago)

 • This is so irritating. I can find anything on this website. No fan-club registration info anywhere.

  Posted by router login, 17/01/2018 3:35am (5 years ago)

 • The blog article very surprised to me! Your writing is good. In this I learned a lot! Thank you!

  http://www.wordskshetra.com/mergers/

  Posted by Mergers and Acquisitions consultant , 13/01/2018 10:28am (5 years ago)

 • I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.

  Posted by thesis , 09/01/2018 8:27am (5 years ago)

 • its nice

  Posted by CCTV CAMERAS IN DELHI, 27/12/2017 7:53am (5 years ago)

 • https://onlinelogin.org/ Marks and Spencer’s commonly known as M&S is a multimedia retail company

  Posted by https://onlinelogin.org/ , 19/12/2017 12:47pm (5 years ago)

 • Enjoy full-fledged online essay help here. We provide genuine contents at discounted prices with guarantee of on-time completion.

  Posted by Essay Writing Service, 05/12/2017 1:58pm (5 years ago)

 • Big things come to those who are ready to get the best out of any situation. Those who buckle under pressure and stress situations are less likely to succeed.

  Posted by best essay editing website, 16/11/2017 3:53pm (5 years ago)

 • There was nobody in the city, not even free drinks! So we have taken the auto once more, direct to Reykjavik, experiencing the passage under the ocean.

  Posted by Assignment help by Assignmentglory, 10/11/2017 6:38am (5 years ago)

 • Professional flowerbeds grow a wide assortment of plants fundamentally to sort and record for logical purposes. Botanists and horticulturalists tend the vegetation and keep up the garden's library and herbarium of dried and archived plant material. Greenhouses may likewise serve to engage and teach the general population, upon whom many depend for subsidizing. Be that as it may, not every single professional flowerbed are interested in people in general: for instance the Chelsea Physic Garden.

  Posted by assignment help australia, 02/11/2017 12:08pm (5 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments