De compres i de bars per Reykjavik

SkólavörðustigurAmb la calma, hem sortit de l’hotel després d’esmorzar i hem anat a donar una volta pels carrers comercials Laugavelur i Skólavörðustigur, on hem comprat uns gorros de llana típics d'aquí. Avui no fa tant fred com ahir… i fa un sol impresionant!

Després de donar unes quantes voltes pel centre de Reykjavik, hem anat a dinar al restaurant Vegamót, que també és bar de copes per la nit. Estava ple de gent, i és que es menja molt bé, i bé de preu! Es troba a Vegamotastig nº4, un carrer perpendicular a Laugavelur. La seva pàgina web és www.vegamot.is.

catedral

 

Per la tarda hem anat fins la catedral, i d’allà al port. Tot és molt tranquil. Dóna gust passejar pels carrers del centre de Reykjavik i disfrutar de la calma que es respira! Hem tornat a la plaça Austurvöllur i ens hem sentat a un banc per a observar la vida dels islandesos.

port

 

 

 

Al cap d'una estona, hem anat a fer una crepe de xocolata a la terrasseta del bar Babalú (Skólavörðustigur 22). Llàstima de les abelles, perquè s’hi estava de conya! Al sortir, hem anat a l’hotel a descansar una estona.

Babalú

 

Cap a les 19h hem anat al port, parant pel camí a l'Orange, un bar de copes Lounge, on hem fet una copeta de vi per agafar gana. 

Després hem anat al restaurant Saegreifinn a fer uns pintxos de balena i de games:

pintxos

 

 

 

El local és molt petit i estava a petar de gent, així que ens hem hagut d’esperar 1h aprox fins a que ens servissin. A sobre, el pintxo de balena és mortal! Ens hem quedat amb gana, així que hem tornat al restaurant d’ahir (Sushismidjan) a fer uns sushis.

Al sortir, hem anat al Karamba, un pub recomanat a un diari local, que es troba a Laugavegi nº22 (cantonada amb Laugavelur). El següent cubata el volíem fer en un altre bar. Hem baixat cap al barri antic on hi ha el club discoteca Jacobsen (Austurstraeti 9). La música que posen és electrònica i el local és molt xulo. Avui no hi havia massa ambient, però hem estat molt bé. Normalment punxen DJs internacionals coneguts (demà dissabte punxen DJs del segell KOMPACT) i no té hora de tancar!

Cap a les 2h de la matinada hem anat cap a l’hotel. Primer, però, hem passat per Deli (Bankastraeti 14) on ens hem menjat una porció de pizza boníssima, per només 300 ISK (1,80 €)!

Post your comment

Comments

 • Thank you for the read. Honestly you covered the topic and broadly examined all
  areas. If i was to write this i would have done a few things differently myself but you have definitely inspired me to get into the world of blogging. Thanks heaps for the post i really appreciate it. Have a good day and keep blogging

  Posted by custom writings, 30/03/2018 8:53pm (5 years ago)

 • Our family of four drove the country of Iceland in 12 days following the schedule and accommodations set by Iceland Travel. It was simply WONDERFUL and coming from the U.S. I did not know what to expect. I usually book all of my own hotels but since this was a foreign country I decided to pay the company to plan our trip. It was the best!! Iceland is a National Park country, and it had so much to offer.

  Posted by Examples of lyrical essays, 02/03/2018 5:00pm (5 years ago)

 • its nice

  Posted by CCTV CAMERAS IN DELHI, 27/12/2017 7:52am (5 years ago)

 • We can get information about Foxette which is providing stylish dresses for girls. We can find amazing colour combinations and can wear different designs of dresses. Stylish dresses make girls attractive and they can find such dresses in which they can feel comfortable

  Posted by assignment writing service uk, 30/10/2017 12:10pm (5 years ago)

 • Hey! Nice to see such wonderful photos! The landscapes are gorgeous. Truly. xoxo, Megan - writer

  Posted by essay help writing uk, 30/10/2017 7:34am (5 years ago)

 • I really appreciate your post. Thanks for sharing such useful information.

  Posted by mckläder, 22/08/2017 7:35am (5 years ago)

 • Rooting basically means to gain root access to the device. There are some settings in your device that you are allowed to make, but the manufacturer does not give you access to alter all the settings.

  Posted by kingrootapkz, 27/04/2017 7:25am (6 years ago)

 • C'est formidable!

  Posted by service, 24/11/2016 7:32am (6 years ago)

 • Boníssima pagina nois...
  Molt bona feina

  Posted by PEP, 04/07/2012 8:07pm (10 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments