La capital d'Islàndia: Reykjavik

Reykjavik és una ciutat cosmopolita, moderna i tranquila, que té un encant especial... amb un ambient agradable, on es gaudeix de la bona qualitat de vida en un entorn molt segur.

La capital d'Islàndia disposa de tots els serveis que requereix una gran ciutat (restaurants, museus, galeries, teatres, botigues, centres comercials, bars, discoteques, parcs, platges, ...) en un espai envoltat de naturalesa.

És una ciutat de molts contrastos, on es poden veure casetes de colors al costat d'edificis futuristes de vidre, rodejats de terrenys volcànics.

Una bona manera d'experimentar l'energia pura de Reykjavik és acudir a aluna de les moltes piscines públiques de la ciutat, d'aigua calenta. Aquestes formen part de la manera de viure dels ciutadants i un lloc ideal per a conèixer els islandesos.

Per una ciutat tant petita, amb només 190.000 habitants, Reykjavik compta amb una excel·lent gamma de restaurants de qualitat, botigues exclusives i de disseny. A més, és considerada com una de ciutats amb més activitat noctura d'Europa, gràcies a la seva vibrant vida musical. D'aquí han sorgit grans músics, com Björk, Sigur Rós i Múm.

Més informació i fotos de Reykjavik a la descripció del "dia 2", "dia 20", "dia 21" i "dia 22" del nostre viatge a Islàndia.