Ruta amb motos de neu pel Glaciar Vatnajökull

Ja feia molts dies que teníem reservada l’excursió d’avui: pujar al glaciar Vatnajökull i fer un recorregut amb motos de neu (skidoos)!

glaciar VatnajökullEn realitat no calia ni reservar l’excursió (que ho vam fer a través de www.exploriceland.com). A la mateixa carretera nº1 hi ha un desviament indicat amb un cartell de “Jöklasel 16 km”, per la zona de Skálafellsjökull. Cal deixar el cotxe a l’aparcament que hi ha just a l’inici d’aquesta carretera F985, on hi ha uns cartells explicatius de la zona, i allà et venen a buscar amb un súper jeep i et pugen fins a Jöklasel, des d’on s’inicia l’excursioneta amb les motos de neu. Aquest estiu només feien dues sortides diàries, a les 9:30h i a les 14h. Val la pena arribar una mica abans, perquè són molt puntuals i, a la que arriben amb els jeeps a buscar-te, ja pugen cap allà (no ens hem esperat massa estona, quan els jeeps s’han omplert, hem marxat).

glaciar VatnajökullAl arribar a Jöklasel, en ple glaciar, hem pagat l’excursió (12.500 ISK per persona, que en aquests moments equival a uns 60 €) i ens han donat unes botes, un casc i un mono de neu a cadascú (que feia molta pudor a humitat...). I cap a les motos! Érem unes 15 motos en total, i a cada una hi van 2 persones. El recorregut dura 1 hora en total (entre anar i tornar). A mig camí et deixen una estona per descansar.. i, com que hi havia nens, el monitor ha deixat conduir la seva moto a cada nen, amb ell darrera.

glaciar VatnajökullAvui feia un dia força tapat, però tot i així, ha estat molt xulo!

Primer ha conduït el Lluís i després jo… que al principi em feia respecte, però és molt senzill! Això sí, s'ha de fer bastanta força per mantenir recta la direcció, ja que la superfície del glaciar és força buturuda. 

Al acabar, ens han deixat 1 hora aprox per a dinar al buffet del restaurant de Jöklasel… el menú era bastant pobre, a base de sopa i amanida… així que hem preferit fer una cerveseta i dinar un cop abaix.

Amb el jeep ens han tornat a l’aparcament (carretera 1) i d’allà hem anat a la cafeteria que tenim al costat de la granja 595 (on hi dormim avui també) a dinar uns paninis boníssims i un pastís de xocolata. En aquesta cafeteria ens hem pogut connectar a Internet per enviar mails, mirar diaris, previsions del temps, escriure postals, etc. Estàvem tant bé que ens hem quedat a sopar al buffet lliure (25 € per persona!) però boníssim: trout (truita semblant al salmó) feta de totes maneres, xai, amanida, patates, … i de postres, com no, pastís!

Post your comment

Comments

 • I am very glad that I have come across to your blog because you have shared a one of a kind
  blog which has all the things in a very pleasant manner.
  The information you shared here is unique and informative which is very rear to see nowadays.
  I would have missed the useful information if I didn't find your site.

  Posted by essay writing, 26/03/2018 8:45am (5 years ago)

 • Creative energy rough terrain keep a GPS w/you and don't get lost. remain close bye enough to have a thought what and where you're at. Know bearing have a compass. Utilize the amigo framework never go into the wild without others, and those at home know to call for help in case you're gone too long.

  Posted by demo duck, 21/03/2018 8:16am (5 years ago)

 • I am upbeat to discover this post exceptionally valuable for me, as it contains part of data. I generally like to peruse the quality substance and this thing I found in you post. sharing.

  Posted by Essay help in uk, 12/01/2018 3:13pm (5 years ago)

 • its nice

  Posted by CCTV CAMERAS IN DELHI, 27/12/2017 7:40am (5 years ago)

 • Thanks for the pleasant weblog.It turned into very beneficial for me.Maintain sharing such ideas within the destiny as well.This was truly what i was seeking out,and i'm glad to got here here

  Posted by Reviews of essay writing service, 29/06/2017 1:12pm (5 years ago)

 • Create Gmail Accounts

  Posted by gmail.com, 25/02/2017 6:02am (6 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments